Cura de slabire cu apa fiarta – o metoda eficienta de detoxifiere

Cura de slabire cu apa fiarta este o metoda eficienta de detoxifiere a organismului.

Cura de slabire cu apa fiarta ofera doua variante pe care le putem aborda, iar noi le vom trece in revista pe amandoua.

  • Prima varianta a curei de detoxifiere presupune ca, in prima saptamana, sa consumi jumatate de litru de apa fiarta atat seara, cat si dimineata, pe stomacul gol. In cea de-a doua saptamana, vei proceda la fel, insa cu un litru intreg de apa fiarta. In ultima saptamana, vei mari cantitatea de apa la un litru si jumatate. In timpul acestei etape a curei de slabire cu apa fiarta, alimentatia nu va suferi modificari.
  • Cea de-a doua varianta a curei de slabire este mai complexa. In prima etapa vei consuma apa fiarta si racita pe stomacul gol. Incepi cu un pahar, apoi cresti gradual numarul de pahare pana la 7. Vei mentine consumul de 7 pahare pana in a 9 zi, urmand ca in a 10 sa consumi 6, astfel descrescand gradual numarul de pahare de apa. Aceasta etapa a curei de slabire cu apa fiarta insumeaza 15 zile. In aceasta perioada a curei de slabire cu apa fiarta, nu ai restrictii si interdictii alimentare, insa este recomandat sa elimini, pe rand,  conservele, fast-food, junk food, bauturi acidulate, dulciuri cu prea mult zahar.

In a doua etapa a curei de slabire cu apa fiarta, incepi un regim lipsit de grasimi (in afara uleiului de masline), care dureaza 7 zile. Este recomandat ca, la micul dejun, sa consumi nu mai mult de o cana de orez cu lapte degresat, maxim 2 felii de paine graham cu miere si 5-6 linguri de germeni de grau cu lapte sau iaurt. Incearca si un pahar de suc din fructe. Pranzul ar trebui sa fie compus din piure de legume ciorba de zarzavaturi si salate din legume si fructe. La cina sunt indicate cerealele integrale cu iaurt, fructele coapte si salata de legume fierte.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO