Cura de slabire cu lamaie – detoxifiere si rejuvenare

Pe timp de iarna, cand alte fructe lipsesc, cura de slabire cu lamaie este la indemana, deoarece aceste citrice pot si gasite usor. Lamaia contine si multe vitamine, asa ca nevoia crescuta de vitamine va fi satisfacuta pe deplin de cura de slabire cu lamaie.  Aceasta cura poate fi atat una de slabire, cat si una de detoxifiere si rejuvenare.

Un beneficiu demn de atentia doamnelor este acela ca, prin cura de slabire cu lamaie, puteti diminua celulita. Citricele sunt cunoscute pentru efectul anticelulitic, prin continutul de vitamina C, puternicul antioxidant care determina arderea grasimilor, mentinerea tineretii tesuturilor, eliminarea bacteriilor si scaderea tensiunii arteriale.

Cura de slabire cu lamaie are durata de timp fixa si nu este recomandat sa o incepi fara o vizita in prealabil la medic, care iti va spune daca esti pregatit pentru o cura atat de severa. Citricele sunt cunoscute si pentru un efect mai putin placut, aciditatea. Daca suferi de afectiuni precum gastrita, ulcer sau hiperaciditate, este posibil ca o cura de slabire cu lamaie sa nu fie indicata pentru tine.

Un exemplu de cura de slabire cu lamaie este simplu:

* In prima zi bei sucul de la o lamaie, a doua zi de la doua lamai, crescand treptat pana la 7 lamai in a saptea zi. Nu uita sa diluezi cu apa sau ceai zeama de lamaie, insa, daca simti arsuri in stomac, poti „stinge” aciditatea cu branza de vaci. Dupa cele 7 zile de cura de slabire cu lamaie, ia o pauza de 2 zile. Cand o reincepi, vei consuma 7 lamai in prima zi, 6 in a doua, si tot asa, in ordine descrescatoare, pana ajungi la o lamaie. Nu urma cura de slabire cu lamaie prea des, risti sa iti dezechilibrezi organismul.

Pentru o pierdere rapida in greutate, poti incerca o alta cura de slabire cu lamaie: amesteci sucul a 2-3 lamai cu 2 lingurite de miere intr-un litru de apa. Sucul obtinut trebuie consumat pe stomacul gol, pentru rezultate optime.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO