Cura de slabire Ionut Moraru, garantata pentru o silueta perfecta

Cura de slabire Ionut Moraru devine faimoasa pentru rezultalele uimitoare. Bazata pe o serie de ingredienti, fiecare cu rol unic in procesul de slabire, cura de slabire Ionut Moraru promite o scadere in greutate fara afectarea masei musculare. Complexul de ingredienti va remodela trupul, aceasta cura se adreseaza celor ambitiosi si hotarati sa scape de povara greutatii corporale.

Ionut Moraru contine: spirulina & chlorella care aduc  un aport esential de saruri minerale. Guarana are rolul de ardere a grasimilor  iar Orthosiphon, bogat in saruri de K combate edemele si este un bun diuretic.  Ceaiul Verde are efect antioxidant, energizant si hipolipemiant. Cura Ionut Moraru are in complexul pentru slabire, tarate de grau, pentru fibrele vegetale care pacalesc foamea.

Produsul contine minerale si plante exotice. Cura de slabire Ionut Moraru asigura organismului, necesarul de saruri minerale si vitamine, fara a fi necesara o perioada de refacere de dupa.

In primele 10 zile de la inceperea curie, se va lua si o lingurita de 5g de tarate de grau seara, cu un pahar de apa, odata cu capsulele. Astfel, vei asigura organismului tau echilibrul de fibre vegetale.

Urmatoarele 20 de zile vei urma cura doar cu capsule de Guarana, Ceai verde, Orthosiphon, Spirulina&Chlorella asa cum recomanda schema de prospect.

Indicatii si recomandari

Consuma dupa bunul plac: lapte si produse lactate degresate, peste, vitel, pui, legume, fructe, ulei, ulei de masline si sucuri natural. Poti bea 250 ml apa plata clada, in care stoarceti la inceput putina lamaie, crescand cu timpul pana la mai mult de o lamaie, dupa fiecare masa.

Trebuie sa te abti de la grasimi, paine si alcool. Cura de slabire Ionut Moraru presupune asocierea regimului cu putina miscare, fiind recomandat orice sport prefera cel care o tine.

Este recomandata consultarea medicului inaintea asocierii cu un supliment nutritional. Este recomandat sa se verifice daca persoana nu este gravida, in perioada de alaptare sau daca are probleme de sanatate.

Administrare inainte cu jumatate de ora de mese:

Dimineata: guarana, orthosiphon, ceai verde.

Pranz : ortosiphon, spirulina & chlorella, guarana, fibre vegetale & chrom.

Seara : spirulina & chlorella, fibre vegetale & chrom, ceai verde.

Cura de slabire Ionut Moraru este un produs natural care merita incercat.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO