Cura de slabire cu mere – 7 kg intr-o saptamana

Cu suficienta hotarare si consecventa, poti pierde pana la 7 kilograme pe saptamana, tinand cura de slabire cu mere. De asemenea, cura de slabire  rapida cu mere iti va detoxifia organismul. Orice tip de efect secundar aparut, cum ar fi acneea sau durerile de stomac, sunt temporare si nu vor persista, asa ca nu le lasa sa te descurajeze.

Cura de slabire cu mere interzice consumul de bauturi acidulate si recomanda odihna din plin. Nu trebuie sa renunti la consumul de 2 litri de apa pe zi, nici la un stil de viata sanatos.

 

Aceasta metoda de slabire cu mere este simpla si usor de retinut.

  • In prima zi, vei consuma doar mere, la micul dejun, la pranz si la cina.
  • A doua zi a curei de slabire cu mere este mai permisva, micul dejun incluzand o felie de paine integrala si un ou, pe langa mere. Pranzul va fi un gratar sau o friptura la cuptor, alaturi de o salata usoara. La cina – mere.
  • In a treia zi, la micul dejun poti manca, pe langa mere, un sandwich usor cu sunca. Pranzul va fi o salata de legume fierte si/sau peste fiert, iar cina va fi un bol cu lapte degresat si cereale.
  • A patra zi a curei de slabire cu mere incepe si se termina cu mere, insa la pranz poti manca o salata verde cu branza slaba, stropite cu lamaie.
  • In a cincea zi, marul de dimineata va fi insotit de un sadwich cu sunca, pranzul va fi o salata de verdeturi, insa la cina tot mere vei manca.

Cura de slabire cu mere te va ajuta sa slabesti, cu siguranta, asa ca iti uram succes si pofta buna!

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO