Dieta Catalin Crisan

Dieta Catalin Crisan a permis artistului sa slabeasca, in numai 10 saptamani, 32 de kilograme. Dieta este perfecta pentru cei care vor sa slabeasca, pentru inceput, 15 kilograme fara sa faca eforturi speciale si fara sa se infometeze.

Dieta Catalin Crisan este de 66 de zile, care se impart in 6 etape.  Cea mai buna parte din dieta Catalin Crisan este faptul ca, la fiecare 3 ore, poti manca,  fara sa te simti obosit sau infometat. La sfarsitul dietei, nu iti schimba stilul alimentar intr-unul haotic. Mananca de 3 ori pe zi, la intervale regulate si pastreaza  fructele si legumele in alimentatie.

In timpul dietei lui Catalin Crisan, nu ai voie sa iei gustari intre mese, nici sa sari vreo masa, trebuie sa bei 3 litri de lichide, niciodata in timpul mesei.

Dieta Catalin Crisan interzice: dulciurile, alcoolul, uleiul si bauturile acidulate.

Nu manca niciodata dupa ora 19.30!

  • In prima etapa a dietei adoptate de Catalin Crisan(2 saptamani) vei consuma, in cantitati la alegere, carne, cu conditia sa nu fie gatita cu ulei, maxim 1 ou pe zi, branzeturi fermentate – 100 de grame pe zi.
  • In a doua etapa (9 zile) ai voie sa consumi fructe si legume la discretie, lactate proaspete (400 de grame pe zi) timp de 3 zile, urmand ca in celelalte 6 sa te hranesti cu oricate oua si produse din carne doresti.
  • In etapa a treia (12 zile) a dietei Catalin Crisan poti manca legume verzi de doua ori si maxim 2 oua pe zi (3 zile), carne si oua (3 zile), legume si fructe(3 zile), carne si mezeluri(3 zile).
  • A patra etapa (13 zile) iti permite consumul de legume si fructe (2 zile), carne slaba (3 zile), din nou fructe si legume (2 zile), lactate proaspete (1 zi), fructe si legume (2 zile), carne slaba (3 zile).
  • A cincea etapa din dieta folosita de Catalin Crisan dureaza 8 zile si sunt permise: fructe si legume(2 zile), lactate proaspete (1 zi), frcute si legume (2 zile), carne slaba si 1 oua pe zi(3 zile).
  • A sasea si ultima etapa din dieta Catalin Crisan (10 zile) are 2 zile in care poti consuma oricate legume vrei, iar fructele si lactatele sunt din reduse la 500 de grame pe zi.

Urmatoarele 8 zile din dieta Catalin Crisan vor fi zile de fructe si legume, alternate cu zile de carne slaba.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO