Dieta cu morcovi – 6 kg in 3 saptamani

Poti slabi pana la 6 kilograme in cel mult 3 saptamani urmand dieta cu morcovi. Mai severa si mai dificil de urmat, dieta cu morcovi nu ofera un meniu variat si nici feluri deosebit de apetisante, insa efortul merita iar rezultatele nuvor intarzia sa apara.

Dieta cu morcovi garanteaza pastrarea kilogramelor pierdute la distanta, daca mentii regimul timp de 2 zile pe saptamana, chiar si dupa incheierea dietei propriu-zise; in restul timpului, alimentatia poate reveni la normal.

In ce consta, asadar, dieta cu morcovi?

Iti incepi ziua cu o ceasca de ceai neindulcit, iar la micul dejun te infrupti dintr-o salata din 400 de grame d morcovi rasi, amestecati cu verdeata si 2 linguri de ulei de masline.  La ora 11 savureaza un pahar cu suc din morcovi, iar la ora 14 ia un pranz alcatuit dintr-un bol cu supa de zarzavat, la care adaugi 400 de grame de morcovi fierti in abur si verdeata. Ora 17 este rezervata unei cesti de ceai neindulcit, ia la ora 19 poti consuma un bol cu supa de zarzavat.

Succes!

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO