Dieta cu orez si mere – 5 kg pe saptamana

Dieta cu orez si mere ofera rezultate uimitoare si pot fi mentinute chiar si dupa incetarea dietei propriu-zise, desigur cu conditia ca trecerea sa nu fie brusca, ci treptata, iar alimentatia care urmeaza dietei cu orez si mere sa nu fie bazata pe zahar.

Dieta cu orez si mere nu te vei simti mereu satul, dar pentru efecte mai bune, incearca orezul brun, care va crea o senzatie de satietate si care contine si mai multe fibre.

In timpul dietei cu orez si mere, incearca sa alegi merele verzi, care nu contin atat de mult zahar si care au mai putine calorii. Singurul defect al dietei cu orez si mere este faptul ca nu exista diversitate, insa combinatia de care te vei plictisi te va ajuta mai mult decat te astepti.

Meniul din timpul dietei este simplu: micul dejun consta intr-un mar, o cafea neindulcita si 50 de grame de orez fiert. Poti lua o gustare pana in pranz, iar aceasta ar trebui sa fie un ceai de plante fara zahar(poti incerca ceaiul de soc) si un iaurt degresat. La pranz, mananca 100 de grame de orez fiert in aburi, fara ulei si cu cat mai putina sare, 250 de grame de legume la gratar si 2 mere. La cina, poti manca 100 de grame de orez fiert, poate fi si orez cu lapte, 200 de grame de friptura de pui la gratar, un iaurt degresat/o cana de compot cu putin zahar si 2 mere.

Dieta cu orez si mere trebuie tinuta minim o saptamana, iar daca vrei sa o repeti, poti face asta numai cu pauze de 2-3 zile la o saptamana.

Rezultatul la care te poti astepta de la dieta cu orez si mere este o pierdere in greutate de 5 kilograme pe saptamana.

 

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEO